Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2012. július 31., kedd

2012. július 30., hétfő

Ajándékot kaptam! / I have got a gift!

Halinkától kaptam ezt az aranyos csomagot. Nagyon köszönöm!
EWA
I have got this nice paket from  Halinka! Thanks very much!
EWA

Kebbi medál / Kebbi pendant





2012. július 27., péntek

2012. július 26., csütörtök

2012. július 12., csütörtök

Megérkezett a gyöngylevesem!! / My bead soup is arrived!!

Megint jelentkeztem Lori játékára és köszönöm  hogy megint beválogatott,párom Heather Goldsmith lett Ausztráliából!!  Ma végre megjött a csomag,fantasztikus dolgok vannak benne nézzétek meg Ti is ! Remélem nem hagy cserben az ötlettáram és valami szépet hozok ki belőlük mert az alapanyag első osztályú! Nagyon Köszönöm Heatrer!
I would like to present me for Lori'play again and many thanks for her I have been  selected again .
My pair is Heather Goldsmiths from Australia. Today finally I have got her paket, there are lots of fantsatic things included ! please see them...I do hope still I have ideas and can create some interesting things from them, hence the "raw" material is excellent ! 
Many thanks Heather !
Köszönöm Ewa!
Thanks Ewa!

2012. július 9., hétfő

Rundu nyaklánc / Rundu necklace




KIKI köszönöm a baglyocskát!
EWA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...