Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2013. január 30., szerda

Kristen fülbevaló / Kristen fülbevaló





..és egy ötlet Valentin napra!!!
...and an idea for Valentin's day!


2013. január 23., szerda

Nyertes / Winner

Lányok!
Nagyon köszönöm hogy ilyen sokan jelentkeztetek de itt csak egy nyertes van remélem a következő fordulót is nagyon várjátok és arra is sokan jelentkeztek majd!
A játékot  Mézesmama nyerte!

Küldöm az ajándékot és a csomagot!
További nagyon jó játékot kívánok mindenkinek!
Ewa

2013. január 21., hétfő

Staféta játék! / Start game

Emő játéka megint elért hozzám :)

Zsuzsától nyertem a játékot,ezeket kaptam tőle.


....  mostantól lehet jelentkezni a játékra remélem tetszik amit készítettem belőle,a kék nem a kedvenc színem így a másik színt választottam.


Sorsolás: 2013 január 23. 17:00
This game is only for Hungarian girls!


2013. január 17., csütörtök

2013. január 16., szerda

Megint Polla! / Again Polla

Lányok a Polla medált újra megfűztem és most ráment a 12 egység is,nem kell megijedni,ez a minta csak egy ötlet ,mivel a gyöngyök nem egyforma méretűek ,sajnos lehetnek eltérések!
Ewa

Hi Girls,
I have made the collar once again and now i succeed to do it with 12 units,
Do not fear! This pattern is only an idea, because the pearls do not have always the same size,
so that there might be some differencies!
Kind Regards Ewa
                                       


2013. január 12., szombat

Perl'fection magazine


Lányok!

Új gyöngyös újság jelent meg a mi nagy örömünkre! Nagyon köszönöm Claire-nek és  Alex-nek,hogy lehetőséget adtak nekem  az újságban való közreműködésre!
Életem egyik legnagyobb gyöngyös sikerét osztom meg veletek, remélem mindenki annyira örül neki mint én! Nagyon jó érzés ilyen nagy nevek közé bekerülni!
Nagyon KÖSZÖNÖM!
EWA

Girls!

A new bead magazine has launched to our great delight! Many thanks to Claire and Alex for giving me the opportunity to contribute to this magazine!
I'm sharing with you one of my life's beading successes, I hope everbody is as happy for it as I am. It feels great to be associated with such big names!
Many THANKS!
EWA


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...