Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2013. október 30., szerda

2013. október 19., szombat

Kedves vendég! / Dear Guest! / Qerido huesped!

Nagy öröm ért a héten  megismerkedhettem az egyik spanyol gyöngyös társunkkal Ana-val. Természetesen vittem  férjem aki tolmácsolt ,így nagyon jól megértettük egymást sőt még egy kis gyöngy vásárlásra is jutott idő!! Nagyon jó volt a személyes találkozás és jó volt látni hogy ő is pontosan annyira a gyöngyök szerelmese mint én :)))

Hola chickas,
Tenia un gran placer y honor de poder conocer una de nuestras aficionada de perlas Ana de Espana. Mi maridó ayudo traducir, hemos entendido muy bién y también quedó algún tiempo de hacer compras de perlas.
He gozado encontrarme personalmente con Any y ha sido bién a ver, que ellá es también una amante de perlas !

Hi Girls,
It was a great pleasure for me to know personally Ana from Spain this week, who is also a lover of pearls and is our associate „in the Club”.
My husband helped me in translation so we have understood each other perfectly and we managed to get some freetime for a short shopping of pearls too.
Ewa


2013. október 17., csütörtök

2013. október 16., szerda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...