Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2011. május 31., kedd

Solitar gyűrű / Solitar ring

Minta : Alexargai

9 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek és most én vagyok irigy!

  VálaszTörlés
 2. Mind nagyon szép lett.Nem tudnék választani.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jóóóóóK!Már én is csináltam volna ilyen gyűrűket,de a bele való fa karikát nem találtam sehol.Hol vetted Évi???

  VálaszTörlés
 4. Eszméletlen jók!! Azt meg lehet kérdezni, hogy ezek közepén pl. a fehér-hematitosnak tekla gyöngy van a közepén? És ezek szerint fakarika van körülötte? Ja és ha jól látom ez fizetős, ugye? De ennyit el lehet árulni róla?

  VálaszTörlés
 5. Szépek lettek. Én tudnék választani.:)

  VálaszTörlés
 6. Absolutly wonderful rings!!! Great beadwork!!!

  Best, Ruth

  VálaszTörlés
 7. Que preciosos son todos!!!!!!
  Gracias Ewa por alegrar nuestra vista y nuestro espíritu.
  MariaM acabado en M

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...