Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2011. december 3., szombat

Szeged


7 megjegyzés:

 1. Egyik legszebb városunk - szerintem ! Sajátos, magával ragadó hangulatát éreztem a fotók nézegetése közben. Fantasztikusan szép részleteket örökítettél meg! Köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Most újra hiányzik... azt hittem már annyira nem, de mégis. Szépek, elragadóak a képeid!

  VálaszTörlés
 3. Az én városom, 16 éve. Gyönyörű. És a képek is!:)

  VálaszTörlés
 4. Ezek a képek is fantasztikusak és a város is csodálatos, gratulálok!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép képek! :) Nemrég még a Zsinagóga közelében dolgoztam, hazafelé néha beugrottam gyönyörködni a kupolában, szerintem a legszebb dolog amit Szegeden látni lehet :))

  VálaszTörlés
 6. Szeged gyönyörű város, párom unokatesójáék ott laknak, nyáron is voltunk ott, nagyon kedves hely!:)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...