Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2012. január 28., szombat

PIF játék nálam!!!!!!

Már régebben Madtim gyöngyei  jelentkeztem a játékára,most én adom tovább aki szeretne tőlem ékszert!!Természetesen vannak szabályok !!


1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki kommenteli ezt a bejegyzést, melyben jelentkezik, ajándékot kap tőlem, amit én készítek. Az ajándékot az elkövetkezendő 365 napon belül juttatom el az első 3 jelentkezőnek.
3. A "nyertesek" kötelezően vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukban és a fent írtak szerint ők is továbbviszik. (Csak ebben az esetben jár az ajándék tőlem!) 

                                                            EWA

9 megjegyzés:

 1. Szeretnék jelentkezni Éva!Már teszlek is ki!:)

  VálaszTörlés
 2. El sem hiszem, hogy ekkora szerencsém van!!! Jövök, jövök! Van két elmaradásom az előző körömből, hétfőn postázom, utána hirdetem is :))) Még örömködnék hosszan, de inkább gyorsan küldöm a megjegyzést, nehogy lemaradjak :)

  VálaszTörlés
 3. Szeretnék én is jelentkezni...gyorsan...remélem még nem késtem le!!!!!

  VálaszTörlés
 4. Lányok!
  Köszönöm hogy ilyen gyorsan jelentkeztetek!Amikor kitettétek a játékot kérem a postai címeteket az aranyeva.100@gmail.com-ra!
  EWA

  VálaszTörlés
 5. ááááá nem igaz hogy pár percen múlott, vagy 20szor próbáltam megjegyzést hagyni! De irigyellek titeket, lányok!! :))
  Éva, változtattál valamit a blogodon az utóbbi pár napban? 10ből 9szer lefagy a böngészőm megjegyzés írásakor, és csak nálad!

  VálaszTörlés
 6. Na erről is lemaradtam !!!!
  Nagyon sajnálom !!!!
  Egy ilyen fárasztó munka nap után jó lett volna egy kis szerencse !!!
  Nagyon nagy megtiszteltetés akinek lehetősége van a csodálatos munkáidból egy ékszert kapni !!!
  De majd talán legközelebb !!!
  Köszönjük azért a lehetőséget Éva !!!!

  VálaszTörlés
 7. Szia! Jövök játszani! Gratulálok az első háromnak!

  VálaszTörlés
 8. Your works are very very wonderful!!!

  VálaszTörlés
 9. Szia. Par hete kovetem rendszeresen a blogod. Sokat gondolkodtam jelentkezzek-e, ez lenne az elso jatekom,es ugy dontottem, probalkoznek en is.Koszonom.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...