Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2012. június 13., szerda

Tanulok! :) / I am learning! :) Wamba Necklace

Kumihimo technikát tanultam a hétvégén  Gordon Évivel!!
Nagyon tetszik azt hiszem  ez lesz most a kedvenc,mindenkinek tudom ajánlani aki tud horgolni de már unja annak azért,és aki nem tud horgolni annak azért!!
I have learnt Kumihimo technic with Évi Gordon at the weekend!
I like it very much,, I think it will be now the new "love" and can offer to everyone,who likes and can make crochet,but who can't or is tired of it now can start with it.

WAMBA NECKLACE

22 megjegyzés:

 1. Menuda maravilla Ewa!!! precioso !!!

  VálaszTörlés
 2. Hi. Ewa.... congratulations...you have make a wonderful and awesome piece...

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Yours looks much better than mine!!!! I can't get mine tight enough!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon mutatós! Máris furdal a kíváncsiság!

  VálaszTörlés
 6. Ewa beautiful piece, I love it! kiss

  VálaszTörlés
 7. Jól néz ki a medál és a nyaklánc része is! Ez gyorsabban megy, mint a horgolás?

  VálaszTörlés
 8. Nem er a nevem ,valaki ellopta a beirasomat:))
  Este (nalam este) irtam elsonek es mostanra elparolgott.
  Jopofi ez a japan micsodasag,nem hiszem hogy nekem lenne turelmem kesziteni ilyet de szuper jol nez ki. Teljesen olyan mintha horgoltad volna es hogy nem zsinorbol csinaltad az nagyon jo.
  Az a gyuru szinten nagyon nagyon tetszik. Szuper szett lett

  VálaszTörlés
 9. Naaaagyon jóóóóó! Bevallom őszintén, kicsit unom már a fűzőcskézést, így áttértem az egyszerűbb dolgok megvalósítására, csinálok láncokat - szerelőpálcás megoldással. A csomózás rejtelmeit én is vizslattam már a net-en.... ki is próbáltam.... A kumihimo technika idegen tőlem, lehet, hogy nem is menne, főleg nem gyönggyel... de lehet, hogy mégis meg fogom majd próbálni. :))) Nagyon klassz, tetszik amit csináltál Éva!!!

  VálaszTörlés
 10. Ez szuper jó!!!
  Nagyon tetszik, ha megunom a horgolást biztosan én is kipróbálom :)

  VálaszTörlés
 11. El nem tudom képzelni a technika lényegét...de hogy állati jól néz ki, az biztos! Olyan ügyi vagy...Neked minden egyből megy!
  Gratulálok!

  VálaszTörlés
 12. Es un collar precioso!!!! Felicidades!!!!

  VálaszTörlés
 13. Szuper ügyes vagy! Már én is kokettáltam ezzel a technikával, csak nem jártam igazán utánna soha. Persze a medál sem kutya, nagyon jóóó!

  VálaszTörlés
 14. De jó! Én is gondoltam már arra hogy a horgolás helyett ezt megtanulnám - horgolni tutira nem tudnék. Lehet hogy megpróbálom, olyan jól néz ki az eredmény! :)

  VálaszTörlés
 15. Húú de felcsigáztál Évi ezzel az új technikával!
  Nagyon szép lett!

  VálaszTörlés
 16. Még nem is hallottam, erről a technikáról.... De nagyon mutatós, az tuti :-)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...