Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2013. november 18., hétfő

Gyöngyözönös gyöngymaraton :)


Nagyon élveztem ezt maratoni gyöngyfűzést,nagyon kis lelkes és szorgalmas csapat jött össze,szenzációs darabok születtek ,remélem  lesz még folytatása ennek a közös gyöngyfűzésnek,és egyre több gyöngyös lányt ismerhetek meg személyesen is :)
Ewa

4 megjegyzés:

 1. Örvendek, hogy jó volt és kicsit irigy is vagyok, mert nagyon szeretnék találkozni és veled együtt fűzni. Talán egyszer nekem is sikerül :)

  VálaszTörlés
 2. Pazar termés! Kár, hogy én olyan messze vagyok!

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű alkotások születtek!!

  VálaszTörlés
 4. Ahogy elnézem a kész alkotásokat, hát nem semmi nap lehetett!!! Mindenkinek nagy gratula, szuperszépeket alkottatok!!!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...