Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2014. május 24., szombat

Életjel / Sign of life

Lányok!
Régóta gyöngyözünk együtt ,mindenki azt kérdezte miért nem árulom a mintáimat? a válaszom mindig az volt mert eddig nem éreztem hogy olyan színvonalas minták lennének amiért pénzt lehetne kérni de most úgy gondoltam /remélem  jól /hogy már elérik a nemzetközi szintet de ez majd kiderül idő múlásával ezért nyitottam egy Esty boltot és az új minták már ott megtalálhatók és persze egy egy régebbi minta is szeretném ha minél több gyöngyös megismerné a munkáimat, aki szeretne továbbra is Ewa mintákat fűzni az ott megtalálja.
Üdv Ewa

Girls!

We are beading together so long, everybody has asked me why I don't sell my patterns. My answer was always that I don't feel they are in such a quality to ask money for them. Now I think, I hope my patterns reached international quality so I have opened an ETSY shop. You can find my new patterns there and some of the older ones also. I would like more beaders to get to know my works so all who would like to bead my patterns can find them there.

Krgs Ewa

https://www.etsy.com/shop/Ewagyongyosvilaga?ref=ss_profile

12 megjegyzés:

 1. Szerintem a mintáid már rég óta megütik a nemzetközi szintet! Kívánok Neked sok sikert a "boltocskádban"!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Éva, mintáid régen ütik a nemzetközi szintet és közkedvelt minták, nagyon soan fűzzük és nemcsak azért mert ingyenesek voltak, hanem mert nagyon jó minták, érthető leirások. Sok sikert az üzletecskének és még egyszer örök hála és köszönet a sok-sok ingyenes mintáért :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönjük a szép mintáidat, és sok sikert kívánok !!!

  VálaszTörlés
 4. gratulálok és sok sikert! máris megyek és jelöllek :-)

  VálaszTörlés
 5. Egyetértek a többiekkel, megkérdőjelezhetetlen mintáid nemzetközi színvonala!
  Nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban is, s köszönöm szépen, hogy megosztottad velünk a csodálatos mintáidat!

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok a bolthoz! Már réges-rég elérték a mintáid a nemzetközi színvonalat, ha már nem a kezdetektől:))

  VálaszTörlés
 7. Sok sikert kívánok a boltocskádhoz!

  VálaszTörlés
 8. Köszi szépen az eddigi sok ingyenes és nagyon magas színvonalú mintát, sok sikert kívánok a bolthoz is!

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm az eddigi önzetlen segítséged, a gyönyörű mintákat! Én ezután is EWA minta klubbtag maradok!

  VálaszTörlés
 10. Gracias Ewa por todos los tutoriales que hasta ahora has compartido desinteresadamente con tod@s nosotr@s ... ♡♡♡

  Te deseo lo mejor en tu nueva andadura ... Felicidades!!!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...