Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2011. augusztus 26., péntek

A blogom díjat kapott 2! / My bloghas been prized! 2!

Díj a legszebb blognak!
A mai nap  blogja!
Nagyon KÖSZÖNÖMEwa83 gyöngyeihogy gondolt rám! Rendszeresen  látogatja a blogomat,és a mintáimat  érdemesnek tartja arra hogy elkészítse!A blogján fantasztikus dolgokat találtok nagyon kreatív és nagyon jó színérzékkel rendelkezik,fantasztikus egyéniség!
Köszönöm Ewa83!
Ezt a díjat én egyben adom tovább de csak két személynek hogy ne legyen olyan hamar vége!

Many thanks, thatEwa83 gyöngyeihas got me in mind! and continously is visiting my blog ! and want my pattern to realise !
At its blog you can find fantastic things, she is very creative and has a good sence to colours, she is a fatastic person ! Thanks Ewa83 !
I give these two prices - as one together- but to two persons only! in order not to finalize so quickly!
Regards Ewa



4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...