Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2012. július 12., csütörtök

Megérkezett a gyöngylevesem!! / My bead soup is arrived!!

Megint jelentkeztem Lori játékára és köszönöm  hogy megint beválogatott,párom Heather Goldsmith lett Ausztráliából!!  Ma végre megjött a csomag,fantasztikus dolgok vannak benne nézzétek meg Ti is ! Remélem nem hagy cserben az ötlettáram és valami szépet hozok ki belőlük mert az alapanyag első osztályú! Nagyon Köszönöm Heatrer!
I would like to present me for Lori'play again and many thanks for her I have been  selected again .
My pair is Heather Goldsmiths from Australia. Today finally I have got her paket, there are lots of fantsatic things included ! please see them...I do hope still I have ideas and can create some interesting things from them, hence the "raw" material is excellent ! 
Many thanks Heather !
Köszönöm Ewa!
Thanks Ewa!

11 megjegyzés:

  1. Nagyon szép dolgokat kaptál! Biztos csodás ékszert készítesz belőle!

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsian várom mi készül ebből a szuper csomagból!:)

    VálaszTörlés
  3. Ahogy ismerlek az ékszer már kész is van ezekből a szuper alapanyagokból :)))

    VálaszTörlés
  4. Hú,ebből lehet ám alkotni!!! Szerintem Te is könnyen fogsz!! Kíváncsian várom mi lesz:-))) / Ezekből hímezni is lehetne valami eszméletlent:-)))/

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikus alapanyagokat kaptál. Az ötlettárad pedig köztudottan feneketlen így egyáltalán nem kétséges, hogy csodás ékszert fogsz készíteni! Kíváncsian várom!!

    VálaszTörlés
  6. Micsoda szépségek!!! Kíváncsian várom, mit hozol ki belőlük!!! Biztos valami fantasztikus dolog lesz:-)

    VálaszTörlés
  7. Szépek! Kíváncsi leszek milyen gyönyörűség lesz belőlük!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon kíváncsi vagyok. A színe már most lenyűgöz. Még hogy cserben hagy az ötlettárad....az lehetetlen, mert kifogyhatatlan! :)

    VálaszTörlés
  9. Csodaszép az alapanyag valóban, Téged pedig egy percig sem féltelek, biztos vagyok benne, hogy az ötlettárad nem hagy cserben...kifogyhatatlan...:)))

    VálaszTörlés
  10. gratulálok..,szep kis csomagot kaptál..soksikert az alkotáshoz

    VálaszTörlés
  11. Felicidades!!! Un material precioso que seguro se convertirá en una de tus maravillas!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...