Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2013. április 26., péntek

Játék / Game

2 ÉVES LETTEM !!!!!!

TODAY I HAVE BEEN TWO YEARS OLD!!!!!

113 megjegyzés:

  1. Ewa, cariño, yo no participo porque no suelo hacerlo nunca, pero sí que quiero felicitarte por estos dos años de blog. Darte las gracias a ti por todas estas maravillas que compartes y por ser tan generosa al compartir todos los esquemas con el resto de las chicas.
    MIL GRACIAS y MUCHAS FELICIDADES.....que tu blog siga cumpliendo años.....y tú creando maravillas...
    Besos

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a fantasztikusan termékeny 2 évhez és köszönöm a sok-sok szépséges mintát, amit önzetlenül megosztasz velünk! Remélem még nagyon sokszor örülhetünk veled együtt a blogfordulódnak:)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a blogszülinaphoz, és nagyon köszönöm én is a sok gyönyörűséges mintát !!! További sok-sok termékeny évet kívánok !!! Marcsi

    VálaszTörlés
  4. Mennyi szuletesnap!!
    A blogod is szulinapos es legfokeppen Te is.
    Megint egy evvel oregebb lettel es bolcsebb is talan :)
    Nem neked kellene ajandekokat osztogatni hanem nekunk kellene teged elhalmozni minden szeppel es joval a rengeteg (jesszusom nagyon sok) szuper mintaert , kedvessegedert , segito keszsegedert.
    Ahogy a nagypapam szokta mondani: Isten eltessen sokaig bokad erjen fuledig :)
    Nagyon sok boldogsagot kivanok szuletesnapod alkalmabol.
    Millio puszi

    VálaszTörlés
  5. Boldog szuletesnapot!
    Gratulalok a gyonyoru munkaidhoz, es a rengeteg sok mintahoz amelyeket ajandekba adsz nekunk, igy nekunk ezaltal minden nap szulinap, es ezt neked koszonhetjuk. Kivanok tovabbi sok kreativ evet.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon boldog születésnapot és évfordulót kívánok!
    Gratulálok az eddigi hihetetlen munkádhoz és kívánom, hogy még sokáig gyönyörködhessünk az alkotásaidban!

    VálaszTörlés
  7. Muchas felicidades por tu aniversario, Ewa. Y muchísimas gracias también por todas esas joyas que nos alegran la vista y la vida cada día, y por tu gentileza al realizar los esquemas que tanto nos ayudan en la realización de nuestras piezas.
    Ojalá que celebres muchos aniversarios blogueros más.

    Con cariño, Rosa Mira.

    http://conperlasyaloloco.blogspot.com.es/

    VálaszTörlés
  8. Boldog születésnapot kívánok, és köszönöm a csodás mintákat!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon boldog születésnapot kívánok, további sok örömet és sikert! Itt is nagyon köszönöm a sok-sok meseszép mintát és a nap mint nap
    megcsodálható lenyűgöző ékszereket!

    VálaszTörlés
  10. Sok boldog blogszülinapot kívánok. Szinte az egyik leglátogatottabb oldal a tied ami nem csoda amilyen gyönyörű munkákat alkotsz. Na és a mintákról már nem is beszélve amit nagyon sok más blogtársnál látok megvalósítani többek között én is szoktam megfűzni egyiket-másikat. Köszönöm Neked .

    VálaszTörlés
  11. Kedves Éva, Isten éltessen sokáig, teljesitse minden kívánságod. Nagyon köszönöm a sok-sok mintát amit önzetlenül közzé teszel számunka, Isten áldása érte.
    Minden szépet és jól kívánok, boldog születésnapot és blog-születésnapot!

    VálaszTörlés
  12. Éva! Gratulálok a blog-születésnapodhoz! Fantasztikus blogot alkottál, imádom a profi fényképeidet, akár a mintákról, fűzésekről, akár az útjaidról készíted! :)
    A mintákkal pedig mindig elvarázsolod és gyönyörűvé teszed a napjaimat!:)
    Nagyon-nagyon sok ilyen szép és termékeny blog-szülinapot kívánok Neked szeretettel: Lívia

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok, és egyáltalán nem csodálkozom, csodálatos mintáidért, fantasztikus színérzékedért, kreativitásodért és kedves szavaidért még ha csendben is, de szinte nap mint nap benézek. Boldog szülinapot, legalább még sokszor ennyit!

    VálaszTörlés
  14. NAgyon boldog blogszülinapot! 2 év? Megnézted hány mintád van?! És mennyi ékszered? Szerintem nem is fér bele két évbe ennyi munka... Gratulálok és még nagyon sok energiát és csókot adó múzsát kívánok neked!

    VálaszTörlés
  15. Kedves Éva! Gratulálok blog-szülinapodhoz! Nagyon kreatív a blogod, szuperek a képek, és gyönyörűek a munkáid! A mintákért és az önzetlenségedért külön köszönet. Kívánok további sok kreatív ötletet, termékeny éveket!

    VálaszTörlés
  16. Felicidades amiga Éva! por los 2 años de tu blog =)
    Gracias por todos los esquemas =)
    Gracias por tu generosidad con todas y los bellos diseños que creas =)
    Espero poder ganar un premio jeje.
    Besos amiga =)

    VálaszTörlés
  17. Boldog blogszulinapot! Koszonom szepen a sok mintat es a nagylelkuseget amivel kozeteszed sok sok ora munkajat es merhetetlen tehetseged!

    VálaszTörlés
  18. Gratulálunk 2 Blog évfordulóját. A blog valóban rendkívüli és az utasítások félelmetes. Köszönjük minden a munka és a munka.
    Üdvözlet Németország
    Silke Kaufmann

    VálaszTörlés
  19. Kedves Éva!
    Nagyon nagy öröm, hogy már 2 éve láthatjuk a munkáidat. Személyesen én is köszönöm a segítségedet, azóta is készülnek a kumihimo láncok:)

    VálaszTörlés
  20. Congratulations, this is wonderful blog. Since you can really learn a lot. Bye

    VálaszTörlés
  21. Boldog Blogszülinapot és Rendes Szülinapot kívánok, mert ugye az is ma van!:)
    Köszi a játékot, mindenképp jövök!:)

    VálaszTörlés
  22. Hola Ewa, enhorabuena por estos dos años. Gracias por tu generosidad al publicar tantos tutoriales. Y Enhorabuena de nuevo por ser una artista. Yo también he cumplido un año y he publicado un video en youtube, y te invito a compartirlo conmigo. Un beso
    http://fibiabalorios.blogspot.com.es/2013/04/mi-primer-ano-mi-primer-video.html

    VálaszTörlés
  23. Kedves Éva!!


    Itt is kívánok Neked és a blogodnak is boldog szülinapot!!!Szép napot! És örvendeztess meg minket ezután is a mintáiddal!! köszönjük!!!
    Szép napot!!!
    Anikó

    VálaszTörlés
  24. Happy Birthday to your blog and thank you for this game
    Oh I'm sure your gift will be sublime.
    A thousand thank you and good luck to everyone!
    Hugs

    VálaszTörlés
  25. Hi Ewa,
    happy birthday to your Blog, you always give use so beautiful pattern, THANK YOU VERY MUCH.....
    and happy birthday to you..... :)
    greetings
    karin

    VálaszTörlés
  26. Kedves Éva! A jó Isten áldjon születésnapjaid alkalmából!

    VálaszTörlés
  27. Kedves Éva! Isten éltessen szülinapod alkalmából. Nagyon örülök, hogy ismerhetlek!

    VálaszTörlés
  28. Happy blog birthday! Thanks to you for all your patterns that are so beautiful!!

    VálaszTörlés
  29. Kedves Éva!
    Gratulálok a blogos évfordulóhoz. Köszönöm azt a rengeteg gyönyörű, inspiráló ékszert és mintát amit megosztottál velünk. Kívánok neked a továbbikban is rengeteg energiát, lendületet és kreatív ötletet, hogy még sokáig csodálhassuk a munkáidat.
    Kria

    VálaszTörlés
  30. Drága Éva!
    Ez egy szép nap....Neked és nekünk...egyaránt!
    Csatlakozom Amy szavaihoz... tényleg nekünk kellene ajándékot adni a sok és gyönyörű mintáért, amivel nap nap után megörvendeztetsz bennünket!Nagylelkűséged, most is határtalan, bár azt hiszem ezt már megszoktuk Tőled!
    A jó Isten éltessen erőben egészségben, kívánok minden jót amit csak el tudsz képzelni magadnak!Köszönet mindenért!

    VálaszTörlés
  31. Kedves Éva!
    Nagyon termékenyen telt el ez a 2 év, amely a blogod intításától telt el. Egyértelműen engeteg munkád és energiád volt a sok-sok mintában és ékszerben amiket megalkottál, mi a követőid pedig szerencsések vagyunk, hogy a rengeteg munkád gyümölcsét, a mintákat ilyen önzetlen módon osztod meg velünk! Isten éltessen a Téged kedvességed és önzetlenséged miatt, illetve mindkét szülinapod alkalmából is!!!

    VálaszTörlés
  32. Kedves Éva! Igaza van a lányoknak, tényleg nekünk kének téged megajándékozni! :) Köszönet a sok profi mintáért, a nagylelkűségedért, a folyamatos újításaidért és a kedvességedért! Boldog évfordulót! :)

    VálaszTörlés
  33. Liebe Eva

    alles Liebe zu deinem Bloggeburtstag.
    Vielen Dank für die immerwieder tollen Inspirationen und die schönen Anleitungen.
    Mach weiter so.

    Liebe Grüße Angela

    VálaszTörlés
  34. Kedves Éva! Szívből kívánok neked boldog blog és igazi szülinapot! Nagyon köszönöm a sok önzetlen mintát és az önzetlen pozitív hozzáállásod, amivel a gyöngyös közösséget próbálod segíteni minden tekintetben, no és a sok sok kapott inspirációt is köszönöm! Kívánom. hogy legyen módod mindig ilyen kreatívan alkotni, rengeteg gyöngyöt és még temérdek időt kívánok hozzá!

    VálaszTörlés
  35. Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!! Két év alatt rengeteg gyönyörűséget alkottál a mi örömünkre is. Köszönjük a sok-sok mintát!! Sok boldog percet kívánok még Neked a gyöngyök között!!

    VálaszTörlés
  36. Muchas Felicidades por el cumple de tu blog que es una referencia para todas puesto que compartes verdaderas maravillas..!!
    Un saludo de tu admiradora Noelia.

    VálaszTörlés
  37. Dear Eva, for first - Congratulations ! 2 years is beautyfull annivesary :)
    And I'm so impressed, that in only two years You made so many things and patterns, so usefull for all beading girls...
    You are very creative :0

    VálaszTörlés
  38. Nagyon boldog blogszülinapot! :) Azt hiszem sokak nevében írom le, hogy köszönjük hogy vagy nekünk. Mindig csodálom azt, hogy a nagy munkával elkészített mintáidat önzetlenül közzéteszed. Remélem nagyon sok blogszülinapod lesz még! :) Alíz

    VálaszTörlés
  39. Éva,drága! Boldog 2. blogszülinapot kívánok!
    Te köszönöd, hogy jövünk???? Egyedülálló, különleges ember vagy, hogy önzetlenül közzé teszed csodás mintáidat, még szép, hogy mindennap csodáljuk műveidet. De komolyan!! Nem ismerek még egy ilyen embert, KÖSZÖNÖM!!!

    VálaszTörlés
  40. Hi Ewa... congratulations!!! I love to visit every time and enjoy your new design and colors beadwork. Thanks for the great tutorials..greetings.... have a nice day

    VálaszTörlés
  41. Kedves Éva! Nagyon sok boldog születésnapot és blog- szülinapot kívánok! Csatlakozom az előttem szólókhoz, ezt már nem lehet fokozni. Köszönet a sok csodás ékszerért, mintáért, fotókért és jó kívánságokért! Köszi az önzetlenséged, segítséged, sok örömet kívánok Neked!
    Anita

    VálaszTörlés
  42. Kedves Évi! Nagyon-nagyon boldog és vidám szülinapot és blogszülinapot kívánok neked! Olyan csodásan megfogalmazták már többen is előttem, úgy hogy én csak annyit mondanék, hogy mindent köszönök neked!

    VálaszTörlés
  43. Nagyon boldog blogszülinapot kívánok! Köszönöm a sok mintát, amit megosztasz velünk!

    VálaszTörlés
  44. Kedves Éwa!

    Nagyon boldog blogszületésnapot kívánok, és még nagyon sokat. Én köszönöm, hogy hétről-hétre gyönyörűbbnél-gyönyörűbb mintákkal és képekkel ajándékozol meg minket! Egyszerűen imádom megfűzni a mintáid! KÖSZÖNÖM, hogy vagy :)

    VálaszTörlés
  45. Kedves Éva!
    Boldog blogszülinapot kívánok! Nagyon gyönyörűek és egyediek az ékszereid! Köszönöm a sok-sok mintát, amit megosztasz velünk!

    VálaszTörlés
  46. Happy Blogiversary! Has it really been 2 years already? Time flies when we're having fun. I've enjoyed your blog so much and the patterns you share with us. Thank you so much. I wish you lots more years of Blogging happiness.

    Beadknitter

    VálaszTörlés
  47. Kedves EWA!
    Isten éltessen sokáig egészségben,boldogságban és sok-sok szeretetben!!!
    Csatlakozom az előttem szólókhoz,nagyon szépen köszönjük a sok-sok szebbnél szebb mintát,amit önzetlenül megosztasz velünk!!!
    Kívánok a blogodnak is sok születésnapot mindannyiunk örömére!

    VálaszTörlés
  48. Sai che ti seguo da sempre.Mi piace ciò che fai e molti miei lavori tratti da tui schemi sono sul mio blog:clarabijoux.blogspot.com(cuoremaniefantasia).Mi piacerebbe se lo visitassi,mi facessi sapere che ne pensi e diventassi,se ti va o lo ritieni opportuno,mia seguace.Di nuovo tanti auguri per tutto,con ammirazione.Clara Carloni

    VálaszTörlés
  49. Nagyon boldog dupla születésnapot kívánok neked! :)


    Veels geluk met jou verjaarsdag!
    Urime ditelindjen!
    Gueter geburtsdaa!
    Melkam lidet!
    Eid milaad saeed!
    Taredartzet shnorhavor! or Tsenund shnorhavor!
    Eida D'moladukh Hawee Brikha!
    Ois guade winsch i dia zum Gbuadsdog!
    Suma Urupnaya Cchuru Uromankja!
    Basque Zorionak!
    Ungil el cherellem!
    Shuvo Jonmodin!
    Maogmang Pagkamundag!
    Hapi betde!
    ParabŽns a voc!
    Deiz-ha-bloaz laouen deoc'h!
    Chestit Rojden Den!
    Som owie nek mein aryouk yrinyu!
    Bon aniversari!
    Biba Kumplianos!
    Sun Yat Fai Lok!
    Danish Tillykke med fodselsdagen!
    English Happy Birthday!
    Felichan Naskightagon!
    Palju onne sunnipaevaks!
    Zorionak zure urtebetetze egunean!
    Tillukku vid fodingardegnum!
    Hyvaa syntymapaivaa!
    French (Canada) Bonne Fete!
    French Joyeux Anniversaire!
    Frisian Lokkiche jierdei!
    Co` latha breith sona dhuibh!
    Ledicia no teu cumpreanos!
    Gilotcav dabadebis dges!
    German Alles Gute zum Geburtstag!
    Eytyxismena Genethlia! or Chronia Pola!
    Inuuinni pilluarit!
    Fielsteerd mit joen verjoardag!
    Janma Divas Mubarak!
    Saal Mubarak!
    Vy-Apave Nde Arambotyre!
    Hau`oli la hanau!
    Yom Huledet Same'ach!
    Masadya gid nga adlaw sa imo pagkatawo!
    Janam Din ki badhai!
    Til hamingju med afmaelisdaginn!
    Selamat Ulang Tahun!
    La-breithe mhaith agat!
    Buon Compleanno!
    Bun Cumpleani!
    Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu!
    Slamet Ulang Taunmoe!
    Bouon Anniversaithe!
    Huttida Habba Subashayagalu!
    Mayap a Kebaitan
    Tughan kuninmen!
    Quchjaj qoSlIj!
    Saeng il chuk ha ham ni da!
    Rojbun a te piroz be!
    Tulgan kunum menen!
    Fortuna dies natalis!
    Daudz laimes dzimsanas diena!
    Sveikinu su gimtadieniu!
    Nkwagaliza amazalibwa go amalungi!
    Vill Gleck fir daei Geburtsdaag!
    Sreken roden den!
    Selamat Hari Jadi!
    Nifrahlek ghal gheluq sninek!
    Kia huritau ki a koe!
    Wadhdiwasachya Shubhechha!
    Torson odriin mend hurgee!
    Janma dhin ko Subha kamana!
    Gratulerer med dagen!
    Padayish rawaz day unbaraksha!
    Tavalodet Mobarak!
    Maligayang kaarawan sa iyo!
    Wszystkiego Najlepszego!
    Parabens e muitas felicidades!
    Feliz Aniversario! or Parabens!
    Janam din diyan wadhayian!
    La Multi Ani!
    Feneligiz Cunumplegeanagonos!
    Pazdravliayu s dniom razhdjenia!
    Lihkos Riegadanbeaivvis!
    Manuia lou aso fanau!
    Ravihi janmadinam aacharati!
    Vill Glück zum Geburri!
    Srecan Rodjendan!
    Vsetko najlepsie k narodeninam!
    Vse najboljse za rojstni dan!
    Masego motsatsing la psalo!
    Feliz Cumplea–os!
    Suba Upan dinayak vewa!
    Wilujeng Tepang Taun!
    Mi fresteri ju!
    Hongera!
    Tahnyotho or brigo!
    Maligayang Bati Sa Iyong Kaarawan!
    San leaz quiet lo!
    Puttina Roju Shubakanksalu!
    Suk San Wan Keut!
    Droonkher Tashi Delek!
    Dogum gunun kutlu olsun!
    Mnohiya lita! or Z dnem narodjennia!
    Chuc Mung Sinh Nhat!
    Penblwydd Hapus i Chi!
    Imini emandi kuwe!
    A Freilekhn Gebortstog!
    Eku Ojobi!
    Ilanga elimndandi kuwe!

    VálaszTörlés
  50. Kedves Éva!
    Nagyon Boldog születésnapot kívánok két szeresen is, hisz blog szülinap és Éva szülinap is van. Köszönöm azt a sok szebbnél szebb ékszert amivel elkápráztatsz bennünket és a csodálatos mintáidat, amit megosztasz velünk. Hálás vagyok minden egyes mintádért, gyönyörűek, jól érthetőek, imádom őket fűzni. A játék pedig kihagyhatatlan és reménykedem benne, hogy az egyik szerencsés én leszek. Minden jót kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  51. Kedves Ewa!
    Boldog blogszülinapot kívánok!
    Köszönöm a mintákat, melyeket egyre gyakrabban osztasz meg velünk. Igaz, én még egyiket sem fűztem meg, de ami késik, nem múlik! :)Szeretek ide jönni, és megcsodálni a fantáziádból született alkotásokat.

    VálaszTörlés
  52. Приветики...
    Принимай мои самые-самые теплые поздравления!!!
    Творческого вдохновения, новых интересных идей*) и позитивного настроения!
    Твой блог - это Чудо, а работы - волшебны!
    С огромной радостью приму участие в таком замечательном розыгрыше)))
    Хорошего дня и теплой солнечной и самой лучшей Весны!!!
    С любовью,
    Helena_VS
    *)

    VálaszTörlés
  53. Happy blog-birthday!!! Follow you and your creativity, it's a pleasure every day!! Really many compliments for your success, you deserve it!!You are a wonderful person with a great talent!!
    All my congratulations!!
    Kisses
    Betty

    VálaszTörlés
  54. Boldog születésnapot kedves Éva! Köszönöm a sok szép mintát az inspirációt és nem utolsó sorban az emberséget amit tőled kapok! Szivből kívánok neked minden elképzelhető jót!

    VálaszTörlés
  55. Boldog születésnapot kívánok neked és a blogodnak is! :)
    Köszönöm a sok-sok mintát, további sikereket kívánok! :)

    VálaszTörlés
  56. Kedves Éva!
    Nagyon Boldog Szülinapot és egyben Blogszülinapot kívánok! Köszönöm azt a sok mintát, amit önzetlenül megosztasz velünk!!! Minden jót kívánok Neked a továbbiakban erőt, egészséget, boldogságot a többi meg jön magától!!!

    VálaszTörlés
  57. Congratulations Eva! I really enjoy your bead patterns and have made several beautiful pieces of jewelry with them! Your directions are very clear and easy to follow! I want you to know how much I enjoy your blog and patterns.
    Karen Holden

    VálaszTörlés
  58. Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked és a blogodnak is! Remélem, hogy továbbra is elkápráztatsz bennünket a csodás munkáiddal.
    Minden jót kívánok, egészséget és sok boldogságot!

    VálaszTörlés
  59. Felicidades !!!
    Muchas gracias por tu generosidad, y regalarnos esas maravillas.
    Besoss

    VálaszTörlés
  60. További minden jót kívánok sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  61. Alig hiszem el, hogy még csak 2 éves a blogod. Annyi csodás mintát adtál nekünk, hogy azért 1000 köszönet jár! Születésnapod alkalmából kívánok jó egészséget, sok örömöt és sok-sok gyönyörű gyöngyöt legkedvesebb hobbydhoz!! Persze nagyon kíváncsi vagyok a meglepetésre, hátha mellém szegődik a szerencse.

    VálaszTörlés
  62. Szívből gratulálok Neked! Ezúton is Köszönöm a sok-sok csodás mintát, az inspirációt...mindent!! :-)....a lehetőséget is a játékra :-)

    VálaszTörlés
  63. Nagyon boldog szülinapot itt is, és köszönöm én is azt a sok szuper mintát és segítséget, amit megosztottál velünk!

    VálaszTörlés
  64. Gratulálok, és köszönöm a sok szép mintát szeretem a munkáidat

    VálaszTörlés
  65. Gratulálok és boldog blogszülinapot kívánok. Köszönöm a sok mintát amit megosztottál velünk.

    VálaszTörlés
  66. Muchas felicidades!!! Espero que sean muchos más los cumpleaños que celebremos juntas.
    Y muchísimas gracias por todas las maravillas que tan generosamente has compartido con todas durante todo este tiempo. Un saludo y un abrazo muy fuerte.

    VálaszTörlés
  67. Duplán gratulálok születésnapjaidhoz :)! Köszönöm a gyönyörű mintáidat és az önzetlen segítségedet, amit megosztasz velünk! És köszönöm a lehetőséget a játékra is :)!!!

    VálaszTörlés
  68. Gratulálok neked !Csodálatosak az ékszerek és minták amiket megosztasz velünk .

    VálaszTörlés
  69. Hola Ewa!!!
    Felicidades por el segundo aniversario de tu Blog ... seguro que cumplirá muchos más ... :-)
    Cómo no vamos a pasar por aquí a visitarte y a dejarte un comentario, cuando todos tus diseños son preciosos y además los compartes siempre ... Eres tan generosa!!!
    Un beso y felicidades!!!
    Carmen (Lyra)

    VálaszTörlés
  70. Happy birthday for your blog! Thanks to your for all your patterns that are so beautifull!!

    VálaszTörlés
  71. Boldog blogszülinapot, sok örömteli, fűzős évet, és szépséges alkotásokat kívánok:)

    VálaszTörlés
  72. Gratulálok és Boldog szülinapot kívánok!:))
    Köszönet azért a sok mintáért, amit önzetlenül megosztasz velünk. :)

    VálaszTörlés
  73. Enhorabuena, Ewa, por tu segundo cumple-blog, por tus éxitos tan merecidos, y quiero aprovechar la ocasión para darte las gracias por tantos y tan preciosos esquemas con los que nos obsequias a diario. Un beso muy fuerte y a por otros dos años más, como mínimo!!!!

    VálaszTörlés
  74. Szinte hihetetlen,hogy még csak két éve!
    Fantasztikus alkotókedvedhez és önzetlenségedhez gratulálok! Nagyon szeretem a munkáidat!!!

    VálaszTörlés
  75. Minden jót, sok szépet, örömteli munkálkodást kívánok a továbbiakban is! :)

    VálaszTörlés
  76. Gratulálok a blogszülinaphoz! Nagyon sok szépséget kívánok még Neked és nekünk!

    VálaszTörlés
  77. Congratulations!!
    I love your blog very much, I am one of those that visits daily.
    Unless I am on vacation. Your blog is very well done.

    VálaszTörlés
  78. Gratulálok, további sok-sok sikert, boldog blogszülinapot kívánok!!!!!
    :-)))

    VálaszTörlés
  79. Congratulations!! Happy blog-birthday :)
    I love your works and thanks for your fantastic tutorials

    VálaszTörlés
  80. Gratulálok a második blogszülinaphoz :)
    Én mindentől függetlenül nyertesnek érzem magam, és szerintem ezzel még sokan vannak így akik követik a blogod és gyönyörködhetnek a szép munkáidban, használhatják a rengeteg csodás önzetlen mintáidat :) Szerintem már ez remek ajándék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tokeletesen igazad van :) Nagyon egyetertek veled

      Törlés
  81. Gratulálok a blogodhoz és köszönöm, hogy a tehetségedet önzetlenül megosztod velünk!
    Soha ne fogyjon el az alkotókedved és a gyöngyök hozzá!

    VálaszTörlés
  82. Gratulálok a blogszülinaphoz, a rengeteg gyönyörű alkotáshoz, és még sok-sok ilyen alkotásokban gazdag évet kívánok!

    VálaszTörlés
  83. Buon compleanno al tuo fantastico Blog e anche a te che realizzi meravglie. Hai un core grande per condividere con noi tutte!
    Ancora tanti auguri e grazie!!!

    VálaszTörlés
  84. Muchisiiimas felicidades!!!!

    VálaszTörlés
  85. Gratulálok a szülinapodhoz. Szeretnék jelentkezni a játékra. Egyúttal szeretném megköszönni a sok csodálatos mintát, amit készítesz nekünk.

    VálaszTörlés
  86. Happy 2nd Blog-Birthday Ewa !!
    I love your blog !
    Thank yo so much for all your generosity with the patterns...I love seeing what you come up with all the time ...keep creating :-)
    Hugs,Liz

    VálaszTörlés
  87. Gratulálok a blogszülinaphoz!Szeretnék én is játszani.További sok sikert és kívánok!

    VálaszTörlés
  88. Gyönyörűek a munkáid! Köszönöm a sok szép mintát!

    VálaszTörlés
  89. Isten éltessen és adjon további kreatív ötleteket Neked a mi örömünkre! Külön boldogság, hogy személyesen is ismerhetlek!
    És hogy kell játszani?

    VálaszTörlés
  90. Felicidadessss!!!!, muchas gracias por tu gran labor en este pequeño mundo. Besitos.

    VálaszTörlés
  91. jövök:)
    Kíváncsian várom milyen szépségeket készítettél az évfordulódra.
    Boldog blogszülit!

    VálaszTörlés
  92. gratulálok!
    régóta gyönyörködöm munkáidon...
    kreatív dekoratív darabokat alkotsz....
    minden jót

    Éva

    VálaszTörlés
  93. Gratulálok a születésnaphoz és a sok gyönyörű alkotáshoz, önzetlenül megosztott mintákhoz! Üdvözlettel, Veronika - Cseresznyevirág gyöngyei

    VálaszTörlés
  94. Kedves Éva!

    Játék van nálam is, nézz be ha van kedved!!

    VálaszTörlés
  95. Csodaszép ékszereket készítesz, mindig örömmel nézelődöm nálad!
    Boldog blogszülinapot!!!

    VálaszTörlés
  96. Kedves Éva! Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, szívből gratulálok az eddigi munkáidhoz és nagyon köszönöm a sok segítséget és a gyönyörű mintákat. További sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés
  97. hello Ewa
    happy birthday for the second year of life of your blog.
    Are you a generous and altruistic, because it puts us all at the disposal of many schemes for free ... and this is no small thing!
    Thank you and so many more cards.
    Of course I participate willingly
    lu

    VálaszTörlés
  98. Gratulálok a Blogszülinaphoz!
    Ugyanakkor én köszönöm a sok gyönyörüséget amiben gyönyörködhetek itt a blogodon és azt a sok mintát amivel kényeztetsz.
    Kivánok jó egészséget, sok gyöngyöt és alkotóeröt! :-)

    VálaszTörlés
  99. Boldog blogszülinapot és még sok ilyen jeles évfordulót kívánok! :) Gyönyörűek a munkáid! :)

    VálaszTörlés
  100. Boldog Születésnapot!!
    Köszönjük ezt rengeteg mintát és csodás ékszert!!!
    ÉS nem utolsó sorban a játék lehetöségét!!!

    VálaszTörlés
  101. Szia Évi!
    Nagyon boldog blogszülinapot!
    Remélem,még sokáig élvezhetjük a szebbnél szebb alkotásaidat és lubickolhatunk a temérdek mintában.

    VálaszTörlés
  102. Auguri Eva da come è scritto deduco tu sia ungherese ma anche se la nonna lo era lo sapevo da piccola qualcosa ma ora dimenticato.
    Vengo da te dalla cara LU,
    Buona serata.

    VálaszTörlés
  103. Éva !!
    Nagyon nagyon boldog szülinapot és gratulálok neked a sikereidhez és kívánom hogy ezután is adjon az Isten erőt egészséget szeretetet és akkor minden meg lesz !!
    Sok sok csodálatos ékszert és mintát köszönöm neked !!

    VálaszTörlés
  104. Dear Ewa,
    congratulations on the second anniversary of your blog. Thank you for your lovely instructions. Greetings Kiki

    VálaszTörlés
  105. Auguri Ewa per il tuo blog che compie due anni e grazie di cuore per tutti gli schemi che condividi così generosamente con tutte noi. Un bacio grande Susy

    VálaszTörlés
  106. Gratulálok blogszületésnapodhoz és további sok sikert kívánok !

    VálaszTörlés
  107. Kedves Ewa! Kihagyhatatlan ez a lehetőség mindannyiunk számára, hisz Ewa-tól bármit is nyerni mindig valami kincsesbányát jelent. :)
    Minden elismerésem a Tied, kevés ennyire termékeny alkotót ismer a gyöngyös világ. Örülök, hogy ismertek, köszönöm a fantasztikus mintákat, az ötleteket. Isten éltessen sokáig!

    VálaszTörlés
  108. Hello Ewa wishes for the birthday of your blog!A big thank you for all the patterns that you share with us!You are an amazing person!

    VálaszTörlés
  109. Boldog blogszülinapot! Köszönet a számolatlanul ontott mintákért, ötletekért. Nem is tudom, hogy jut időd mindenre, de mindannyiunk nagy szerencséje, hogy jut...

    VálaszTörlés
  110. Complimenti Ewa per le belle cose che crei e grazie anche per gli schemi che condividi!!! sono diventata una tua follower e ti seguo spesso.
    Baci Laura "tesselleelle"

    VálaszTörlés
  111. Gratulálok a blogodhoz, mindig örömmel nézegetem szépséges ékszereid!
    A rengeteg mintáért pedig köszönet!

    VálaszTörlés
  112. Gratulalok es koszonom az inspiraciot es a sok mintat.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...