Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2011. június 5., vasárnap

Virágos Vasárnap / Flowery Sunday / GERBERAMinta : Perle4U

5 megjegyzés:

 1. Mindegyik nagyon-nagyon.....nem is találok szavakat!Nem ér ám egyszerre ennyit!!!

  VálaszTörlés
 2. Csodásak ezek a virágok. A piros, mintha élne, a világos és a zöldes az én színeimből valók, a fekete fehér pöttyös nagyon "bulis"... Nagyon tetszenek.

  VálaszTörlés
 3. Mindegyiket elfogadnám, de a kedvencem a rózsaszín kék párosítás, pedig eszembe se jutott volna ezt a két színt kombinálni.

  VálaszTörlés
 4. Beautiful...lovely colors combination!!

  VálaszTörlés
 5. Fantasztikusak! Elámulok milyen termékeny vagy!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...