Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2011. augusztus 24., szerda

A blogom díjat kapott/My bloghas been prized!

Díj a legszebb blognak!
A Mai nap blogdíja!
Nagyon KÖSZÖNÖM Las CREACIONES de Boricua hogy gondolt rám! Rendszeresen  látogatja a blogomat,és a mintáimat  érdemesnek tartja arra hogy elkészítse!A blogján fantasztikus dolgokat találtok nagyon kreatív és nagyon jó színérzékkel rendelkezik,fantasztikus egyéniség!
Köszönöm HERO!
Ezt a díjat én egyben adom tovább de csak két személynek hogy ne legyen olyan hamar vége!

Many thanks, that Las CREACIONES de Boricua   has got me in mind! and continously is visiting my blog ! and want my pattern to realise !
At its blog you can find fantastic things, she is very creative and has a good sence to colours, she is a fatastic person ! Thanks HERO !
I give these two prices - as one together- but to two persons only! in order not to finalize so quickly!
Regards Ewa8 megjegyzés:

 1. Köszönöm Évi! Úgy érzem, én nem is érdemlem meg ezt a megtisztelő díjat, nálam érdemesebb blogok egész sora van! Nagyon köszönöm!!

  VálaszTörlés
 2. Muchas felicidades Ewa, te lo mereces. Un abrazo.

  VálaszTörlés
 3. Muchisimas felicidades por los dos premios!!! ;)
  Besos artista!

  VálaszTörlés
 4. Congratulations, I think you are a wonderful artist.Kissessss

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok! Nagyon jó helyre került a díj!

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok, teljesen megérdemelten kaptad!:)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...