Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2011. augusztus 11., csütörtök

Miből lesz a cserebogár? - Játék:-)

Emlékszem mikor Dia  azt mondta fűzzünk tűbe,és akkor kezdjük,emlékszem egymásra néztünk,"Na ebből mi lesz" hát ez lett,és azóta még sok minden szépség,nagyon irigyeltem hogy egyszerre 6 félét fűztünk,és ő minden gond nélkül mindenkinek azonnal segített.Nagyon sok mindent KÖSZÖNHETEK neki,a kitartást az érdeklődést és a segítő készséget,habár egyik sem állt távol tőlem.
Szóval száz szónak is egy a vége ez lett belőlem amit most láttok a blogomon, remélem sokaknak tetszik hogy mi lett a cserebogárból, ez volt az első munkám amit akkor hihetetlennek tartottam hogy ezt én csináltam.
Most én is tovább adom 5 embernek,hogy mindenki lássa ki hogy kezdte,idézzük fel a kezdeteket!Remélem tovább  külditek,és Köszönet Zsófy gyöngyei hogy elindította ezt az aranyos játékot!
1Betti gyöngyöcskéi
2CICIRI
3BeRo gyöngyei
4Gyöngy-és-más
5Kkati

16 megjegyzés:

 1. a cserebogárból csodálatos pillangó lett. Már ez az első munkád is nagyon szép, és amit itt még láttam, mind gyönyörű.

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm, hogy rám is gondoltál. Már csak holnap tudom megmutatni az első komolyabb darabomat, mert nincs róla fotó, de legalább addig azon is gondolkodom, hogy kinek adjam tovább.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm én is:) És a lelkes kommenteket is, de nagyon. Azthiszem sokszor csak te tartod bennem a lelket!
  És ez a karkötő nem is néz ki úgy, mintha az első darabod lenne! Na várj csak az enyémre! :D Az aztán tükrözni fog mindent!

  VálaszTörlés
 4. Es impresionante. !!!!!!Qué bonitaaaaaaaaa!!!!!

  VálaszTörlés
 5. Hmmm most már tudom, hogy miért kerülnek ki remekművek a kezeid alól! Mert már az első munkád is az volt :-)!!
  Köszönöm, hogy rám is gondoltál, mindjárt töltikézek is :-).
  Ez a játék pedig nagyon aranyos!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám (újra). Gondolkodnom kell...

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szuperül megcsináltad Éva,köszönöm szépen!!A többiek pedig csak gondolkodjanak és töltsék a fotót!!:)))

  VálaszTörlés
 8. Que bonitaaa!!!, es muy original!!

  VálaszTörlés
 9. Ez nagyon döfi lett elsőre, nem csoda, hogy ilyen profi lettél,erre születtél:)!!!TÉNYLEG

  VálaszTörlés
 10. Már az első darabod is szép! Jó, hogy téged is megfertőzött a "gyöngyitisz"! Inspirálóak a munkáid, a mintáid pedig érthetőek és nagyon profik.Sokan és sokat köszönhetünk neked!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...