Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2012. január 7., szombat

Díjat kaptam Görögországból! / I have got a prize from Greece!

Fanypap  gondolt rám! / Fanypap thought on me!
Fantasztikus Blog díj!/Your Blog is Great!
Ezt az új díjat egy kedves gyöngyös társamnak: Kritti  szeretném adni!
Hogy miért?mert egy nagyon jószívű ,nagyvonalú,lelkes és lelkiismeretes embernek ismertem  meg ,nagyon szép blogja van ,és nagyon szép munkái!!Mindenkihez van egy kedves szava,és sokakat biztat.Kívánom neki és mindenkinek hogy nagyon jó gyöngyös évünk legyen!!
Köszönöm /Thanks
Ewa  

13 megjegyzés:

  1. Gratulálok a díjhoz!
    Ha valaki ,Te meg érdemled ! Sok sikert a további munkádhoz!!!

    VálaszTörlés
  2. Congratulations ... you deserve it!!!

    VálaszTörlés
  3. Thank you EWA for your good words!!kisses from Greece.

    VálaszTörlés
  4. A te blogod tényleg fantasztikus, a munkáid gyönyörűek, a fotóid csodásak és a nagylelkűséged egyedülálló (a minták megosztásában és minden más tekintetben is!) Gratulálok az új díjhoz!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a díjadhoz! Jó helyre került....Te igazán megérdemled!
    A fenyők mintáját nem felejtettem el, de a munkahelyemen nem működik a szkenner....talán a jövő hétre megjavítják....de ha elküldöd a címed, akkor postázhatom is a mintáját. Szép vasárnapot kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a díjadhoz, abszolút megérdemelted! És tényleg jó helyre adtad tovább!!!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Éva, szívből gratulálok a díjadhoz, amely méltán Nálad van a legjobb helyen:) Gratulálok újra és újra a csodálatos munkáidhoz, a kedvességedhez, a jószívűségedhez. Kívánok Neked további sok sikert!!!!
    Nagyon meglepődtem, hogy rám gondoltál a díj továbbadásában, nagyon örülök neki s igazán megtisztelő ez számomra! Köszönöm szépen, Éva!

    VálaszTörlés
  8. Ewa, От Победительницы жду адрес...отправить "The Peach Garden" смогу только после 14.01...мои "пушистики" уже в ожидании перелета *)

    Еще раз c РОЖДЕСТВОМ*)

    С любовью,
    Helena_VS
    *)

    VálaszTörlés
  9. Szeretnék gratulálni megérdemelted! És további jó munkát kívánok!

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok és kívánok további sok szép munkát a kezeid közül!

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok! További jó munkát kívánok!

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok, ott a helye a díjnak!!! :)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...