Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2013. október 10., csütörtök

Zioma medál / Zioma Pendant

17 megjegyzés:

 1. Magyarul mar nem tudok jelzoket ezekre a csodalatos ekszerekre amiket alkotsz.絶対に美しい宝石。

  VálaszTörlés
 2. Nem is tudom, milyen dicsérő szavakat írjak már, mert mind kevésnek tűnik a naponta megjelenő műremekeidre. Fantasztikus lett Zioma is!

  VálaszTörlés
 3. Ez is nagyon szép de az előző is nagyon tetszett. Jók a szinei is.

  VálaszTörlés
 4. Mindig félve nyúlok a kék gyöngyökhöz, főleg ha ilyen "erős" a színe. Most viszont határozottan felbátorodtam, nagyon ütős lett :-)

  VálaszTörlés
 5. Annyira jó érzéked van a színösszeállításhoz, hogy az valami hihetetlen! Pedig én nem is vagyok annyira a kékért, de ez a hatás így együtt nagyon bejött nekem is!!

  VálaszTörlés
 6. De szép ez a Zioma kékben is! És a lánc rész is nagyon ütős!

  VálaszTörlés
 7. Csodálatos ebben a színben is...és az a lánc?...fantasztikus!

  VálaszTörlés
 8. Ez csodás! Tényleg kifogyhatatlanok az ötleteid, gratulálok!

  VálaszTörlés
 9. Beautiful creation, congrats. Susy

  VálaszTörlés
 10. Hű, ez nagyon szép. Szinte világít az a kék! Annyira feldobja ezt az amúgy is csodaszép medált! Hihetetlen gyors vagy!

  VálaszTörlés
 11. Kedves Éva, én is kifogytam már a jelzőkből, mindig annyira és annyira szépet alkotsz. Látszik az ékszeredein a lelked szépsége is. Gratulálok :)

  VálaszTörlés
 12. Zioma medál is káprázatos, ezekben a színekben pedig nagyon ütős is!! :-)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...