Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2013. július 13., szombat

Köszönet játék / Thanks play


Game over: 2013 07.20.   19:00

138 megjegyzés:

 1. Tus piezas son tan espectaculares y eres tan generosa al mostrarnos los esquemas y tutoriales que vas a tener pronto 2.000.000 de visitas!!!

  Enhorabuena.

  http://conperlasyaloloco.blogspot.com.es/

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a sok látogatóhoz! Cseppet sem csodálkozom rajta, annyira szép dolgokat osztasz meg velünk :D

  VálaszTörlés
 3. Muchisimas felicidades! ! Tus diseños son preciosos y eres muy generosa por compatirlos .

  Gracias

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok ehhez a szép számú látogatottsághoz,nm véletlen,hiszen az önzetlenül megosztott mintáid és munkáid előbb-utóbb mindenkit idecsal:-)

  VálaszTörlés
 5. Huh, de szép számok! Gratulálok, igazán megdolgoztál érte! Az érdem a tiéd, mi csak jövünk megnézni a csodákat:)

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Thanks to you for your kindness, your tutorials are great! Congratulations!!

  VálaszTörlés
 8. Hi! Ewa¡ ...1,000,000 congratulations for your visitors and your 1000 followers, congratulations you are an excellent artist! Thank you for visiting my blog!!
  wrapped in hugs kisses!

  VálaszTörlés
 9. Hi Eva, I think you are a beadaholic! Every day, when I startet my Blogger List I see a new post...most with a new pattern! I want to thank you for this! Congratulations and I hope you follow this way to the next 1000!
  Siggi

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok és nagyon köszönöm a sok szépséget amivel megajándékozol !

  VálaszTörlés
 11. Hi Ewa... you are so lovely, congratulations... I loved that you share your design and step by step diagram...a huge kiss for you !!!

  VálaszTörlés
 12. Hola Eva mucha felicidades por las 1,000,000 visitantes te lo mereces por ser tan generosa en regalarnos las bellezas que haces bien merecido un beso.

  VálaszTörlés
 13. Gratulálok ehhez a hatalmas látogatói számhoz és persze a gyönyörű "gyöngyeidhez"! Külön köszönet az ingyenes mintákhoz! Párat már megfűztem belőle én is!

  VálaszTörlés
 14. Gratulalok Ewam.Nagyon szép szàmok de jó sok munka es szeretet àll mögötte. Akàr mikor kérek segitséget mindig segitesz a mintàkat megosztod mindenkivel és nagyon szép kreativ munkàid vannak amit imàdok nézegetni és mostmàr hàla neked is megfüzni.Egyszóval imàdom a munkàidat és nagyon csiplek Téged is. Gratulàlok.

  VálaszTörlés
 15. Gratulálok a szép számokhoz, nem véletlen, hogy ennyi:) Köszönjük a sok szép alkotást és a rengeteg ajándék mintát:)

  VálaszTörlés
 16. Gratulálok ezekhez a számokhoz, és köszönettel mi tartozunk azokért a gyönyörű mintákért, amit önzetlenül közzéteszel !!!! Köszönöm szépen.

  VálaszTörlés
 17. Gratulálok! Öröm a blogodat nézegetni!!!! Köszönöm

  VálaszTörlés
 18. Kedves Éva! Nagyon hálás vagyok azért,hogy vagy nekünk.Köszönet Neked jár,hiszen nagyon sok szép,jól értelmezhető mintát kapunk Tőled.A számok magukért beszélnek,sokan vagyunk akik szeretünk és tisztelünk az önzetlenségedért,hogy tanulhatunk Tőled!!!

  VálaszTörlés
 19. Congrats!
  you are great ... love your creations and love your tutorial!
  You are always so kind to share them with us!

  VálaszTörlés
 20. Jaj, annyira jó érzés és öröm számomra ilyen szép számokat látni nálad, nagyon gratulálok:)!

  VálaszTörlés
 21. Kedves Éva, én köszönöm neked a sok szép dolgot, amit nálad láthatok, és nem utolsó sorban a sok ingyenes mintát, amit önzetlenül megosztasz velünk. Kívánok neked sok-sok egészséget, hogy még sokáig tudjunk gyönyörködni szépséges munkáidban!

  VálaszTörlés
 22. Kedves Évi!
  Szívből gratulálok ezekhez az óriási számokhoz, és a mögötte levő sok munkádhoz!
  Életünk részévé váltál napi "találkozásainkkal" így a modern, online világban! További jó ötleteket, és boldog napokat kívánok!
  Szeretettel, Gabi

  VálaszTörlés
 23. congrats
  you are great ... i love your creations and your pattern

  VálaszTörlés
 24. Gratulálok!!! :) Gyönyörűek az alkotásaid, nem csoda, hogy ilyen népszerű a blogod!

  VálaszTörlés
 25. Ewa deserved a goal!
  On the other hand it could not be so, because every day you put the many schemes available and create many beautiful and unusual jewelery.
  Participate willingly even though I already won one of your magnificent creation!
  Lu

  VálaszTörlés
 26. Gratulálok a sikereidhez! Én is szeretem nézegetni a szépségeidet, a mintákért örök hálával tartozunk Neked.

  VálaszTörlés
 27. Nagyon örülök ezeknek a kerek, nagy számokhoz! Nem véletlen! :-) Puszi neked!

  VálaszTörlés
 28. Köszönet minden mintàért és csodás fényképért, melyek
  gyönyörű ékszereket mutatnak nekünk:-)

  VálaszTörlés
 29. Ewa, gracias a tì, por tu generosidad de compartir tus hermosos trabajos con todas nosotras y estar siempre acompañandonos....un beso inmenso...y muchas pero muchas felicidades....

  VálaszTörlés
 30. Herzlichen Glückwunsch auch von mir. So schöner Schmuck und vielen Dank für die schönen Anleitungen.

  VálaszTörlés
 31. Szerintem a kedvességed, a sok szép munkád és az önzetlenül megosztott rengeteg mintád megérdemel ennyi látogatót és rendszeres olvasót, még többet is.

  VálaszTörlés
 32. Kedves Éva
  Először is szeretném megköszönni a sok sok mintát amit megosztasz velünk önzetlenül .Másodszor szeretnék gratulálni a sok szép számhoz amit elértél a blogodon. További jó munkát kívánok .

  VálaszTörlés
 33. Azt gondolom, hogy Nekünk kéne köszönetet mondani...nem hiszem, hogy találunk még egy ilyen blogot, ahol nap nap után ennyi gyönyörűséggel, újdonsággal találkozhatunk....ahol a munkáid és mintáid által "szakmailag" fejlődhetünk.Úgy gondolom a számok magukért beszélnek!Sok sikert kívánok a jövőben is!
  Szóval Évi....KÖSZÖNET!

  VálaszTörlés
 34. Enhorabuena, Ewa, tus piezas son increibles y tu creatividad no tiene fin, a por otro millon mas de visitas!!! Un beso

  VálaszTörlés
 35. Woe, das ist ja super. Herzlichen Glückwunsch dazu.
  Ich besuche deinen Blog auch immer wieder gerne.

  VálaszTörlés
 36. Gratulálok a csodás blogodhoz, és a szerkesztőjéhez!!! Napról-napra figyelem a bejegyzéseidet, még ha nem is írok kommentet mindegyikhez. Sok-sok mintádat mentettem már a gyöngyös mappámba. Köszönet az önzetlenségedért, hogy igyekszel másoknak is örömet szerezni azzal, hogy közzéteszed a mintáidat!
  Kívánom, hogy továbbra is maradj ilyen! :))))))))

  VálaszTörlés
 37. Imádom az ékszereid, úgyhogy nem is csoda, hogy ilyen sokan látogatják az oldalad :)
  Köszönöm a sok gyönyörű, ingyenes mintát! Mindig nagy örömmel készítem el az általad megálmodott szépségeket :)

  VálaszTörlés
 38. Wow!!! What a wonderful goal!! You absolutely deserve it, for your fantasy, your creativity and your goodness. Really congratulations!!

  VálaszTörlés
 39. Kedves Éva!

  Szívből gratulálok ezekhez a szép kerek számokhoz, gyönyörű munkáidhoz és hálás köszönet a sok-sok mintáért, amit önzetlenül megosztasz velünk!! Köszönöm, hogy ismerhetlek és további sok sikert kívánok!!!

  VálaszTörlés
 40. Kedves Éva!
  Gratulálok ezekhez a fantasztikus, kerek számokhoz. Köszönöm neked a rengeteg mintát amit önzetlenül megosztasz velünk, és a sok gyönyörű ékszert, amivel nap nap után megörvendeztetsz minket.

  VálaszTörlés
 41. Hű a mindenit! Gratulálok Évi ehhez az óriási számhoz (ami persze csöppet sem véletlen)!!! :-)))

  VálaszTörlés
 42. Gratulálok Éva ehhez a nagyszámú látogatóhoz, és a blogodhoz! Mi tartozunk óriási köszönettel, hogy önzetlenül megosztod velünk ezt a nem kevés mintát!

  VálaszTörlés
 43. Kedves Éva! Gratulálok a szép számokhoz! Nagyon szeretem az ékszereidet, csodálatos, egyedi dolgokat készítesz. Köszönöm szépen a sok-sok szuper mintát!

  VálaszTörlés
 44. Gratulálok ezekhez a csodálatos számokhoz, amit nagyon is megérdemelsz! Köszönöm ezeket a csodálatos képeket, amikkel nap mint nap megörvendeztetsz bennünket, és nem utolsó sorban a rengeteg mintát!!!! Köszönöm!!

  VálaszTörlés
 45. Kedves Ewa! Szerintem páratlan alkotó vagy és igazán nagylelkű, hogy önzetlenül megosztod nap-mint nap a mintáidat! Szerintem ezt nem tudjuk elégszer megköszönni neked. Köszönjük, Ewa!

  VálaszTörlés
 46. Gratulálok a szép kerek számokhoz! Annyi csodát készítesz, hogy ezt csak magadnak köszönheted! :)

  VálaszTörlés
 47. Ciao Ewa, complimenti per il traguardo!!! grazie per l'opportunita' baci rosa, buon week end.)

  VálaszTörlés
 48. Gratulálok! A számok nem véletlenek. A gyönyörű alkotásaidat és az önzetlen minta megosztásodat köszönjük.

  VálaszTörlés
 49. Congratulation, always an inspiration to visit your blog!
  Greetings Manouscha

  VálaszTörlés
 50. Congratulazioni Ewa!!!!
  Grazie per la tua gentilezza e disponibilita'!!!
  Tanti saluti dalla Svizzera <3

  VálaszTörlés
 51. Kedves Éva! A fantasztikus ékszereid vonzzák a gyöngyimádókat. Önzetlenséged pedig példamutató! Köszönöm, hogy mintáid által sokat fejlődhettem, és csodálhatom a gyönyörű képeket is az ékszereidről. Gratulálok népszerűségedhez! :)

  VálaszTörlés
 52. Ewa Hello, congratulations for the great number of followers and also congratulations for your beautiful creations!!

  Carmen
  http://leideedibilibina.blogspot.it

  VálaszTörlés
 53. Ugy orulok EWA hogy megjavult a blog es lehet irni sokat.Sok sok nevet latni most akik eddig nem tudtak sajnos irni a blogodba valamiert.
  En azt hiszem ,hogy nemcsak az ingyen mintakert tartozunk neked nagy nagy koszonettel hanem a rengeteg onzetlen segitsegedert amit mindenkinek nyujtasz.
  Szivbol gratulalok ! Jo egeszseget kivanok neked es sok sok gyongyot :)

  VálaszTörlés
 54. Hűha! Gratulálok... a számok nem véletlenek. Köszönöm, hogy vagy és hogy ilyen vagy...

  VálaszTörlés
 55. Fantasztikus szép statisztika - de hát sok sok munka és emberi segítségnyújtás is van mögötte - gratulálok és sok szép alkotásra legyen még erőd , egészséged!!!

  VálaszTörlés
 56. Congrats for this wonderful goal! and thanks for sharing your beautiful tutorials!

  VálaszTörlés
 57. Elolvastam a sok előttem szólót és csak egyetérteni tudok velük. Köszönöm a sok-sok gyönyörű mintát, a gyönyörű fotókat és még sokszor ennyi követőt és látogatót kívánok!

  VálaszTörlés
 58. Ez a nagy látogatószám csakis a Te érdemed!
  Köszönjük, hogy megajándékoztál minket ezzel a sok remek mintával!
  Köszi, hogy vagy nekünk!

  VálaszTörlés
 59. Gratulálok ehhez a nem mindennapi számokhoz, de ez neked köszönhető hiszen mindenki szereti a szépet ! Akár elképzelni saját magán ezeket az ékszereket vagy aki ügyesebb az megtudja csinálni. További sok sikert, jó egészséget kívánok sok szeretettel!

  VálaszTörlés
 60. Gratuluję tylu wizyt i obserwatorów :) Nie dziwię się im, bo Twój blog, zdjęcia i tutoriale są super! Wszystkiego najlepszego-
  Pozdrowionka, Agnieszka
  kulkiniesiulki.blogspot.com

  VálaszTörlés
 61. Kedves Éva!

  Gratulálok a számokhoz! Mi tartozunk köszönettel, akik nap mint nap ellátogatunk ide, mert csodálhatjuk kreativitásodat, a gyönyörű ékszereket, és nem utolsó sorban a szebbnél szebb mintákat. Köszönöm, hogy önzetlenül megosztod velünk a most már több mint száz alkotást, hogy mi is élvezhessük az elkészült darabokat. További sok sikert és minden jót kívánok!

  VálaszTörlés
 62. Liebe Ewa,
  ich schaue immer wieder gerne auf deinen Blog.
  Kein Wunder, dass du so viele Follower hast, bei den tollen Schmuckstücken, die du uns immer wieder präsentierst.
  Weiter so!

  VálaszTörlés
 63. Kedves Éva!
  Én is gratulálok neked, és köszönöm a lehetőséget a játékra és azt a sok sok csodás mintát, amit megosztottál!! :)

  VálaszTörlés
 64. Liebe Eva, schaue immer wieder gerne auf deinen Blog1
  Kaum ein Tag vergeht und schon hast du wieder was neues klreiert.
  Einfach genial! Mach weiter so und viel Erfolg!

  VálaszTörlés
 65. Kedves Éva, szívből gratulálok a blogodhoz, a rengeteg csodálatos alkotásodhoz, és további sok-sok sikert kívánok szeretettel:)
  Köszönöm szépen itt is,most is a varázslatosan szép ékszerek mintáit, melyet nagylelkűen megosztasz velünk!!!

  VálaszTörlés
 66. Congratulazioni il suo blog e i suoi lavori sono incantevoli!!

  VálaszTörlés
 67. Congratulation for your great blog!
  Kisses

  VálaszTörlés
 68. Dear Éva,

  1.000 Follower and over 1.000.0000 visits are amazing numbers for a blog! It shows how nice, interesting and informative your site is, and that's only your merit! Looking forward to the next 1.000.000 visitors and 1.000 Follower.

  Greetings,
  Nicole

  VálaszTörlés
 69. 1.000.000!! Ezt még kimondani is gyönyörűség! Büszke lehetsz magadra, alkotókedvedre, tehetségedre, példátlan nagylelkűségedre (nem tudok még egy mintatervezőt, aki ennyi szépséges ingyenes mintával kényeztetné el látogatóit). Remélem még sokáig élvezhetjük munkádat!!

  VálaszTörlés
 70. Gratulálok!Szép nagy kerek számok! Köszönöm, hogy önzetlenül közreadtad a sok csodálatos alkotás mintáját. Kívánom, hogy még nagyon sok mesés ékszert alkoss, és mi gyönyörködhessünk bennük.

  VálaszTörlés
 71. Gratulálok, bár be kell vallanom, nem lepnek meg a számok. Én is sok mintádat megfűztem már, és még sokat fogok. :) Kívánom Neked, hogy a továbbiakban is sok örömöd legyen a gyöngyfűzésben.

  VálaszTörlés
 72. Gratulálok, és további sok sikert kívánok, kíváncsian várom a meglepit!:)

  VálaszTörlés
 73. Herzlichen Glückwunsch zu deinem Erfolg.
  Toller Blog, hier schaue ich immer wieder gerne.
  LG Rita

  VálaszTörlés
 74. Kedves Éva!
  Ezek a számok nem véletlenek.Köszönet a kedvességedért, az önzetlen segítségedért amit bármelyikünknek bármikor szívesen nyújtasz, a sok szép mintádért és természetesen a sok szép ékszerért, amivel folyamatosan kényeztetsz bennünket.
  Jó egészséget és sok örömet kívánok neked-nem teljesen önzetlenül,mert a te örömed a miénk is. Köszönjük, hogy vagy, és hogy olyan vagy, amilyen.Nagyon szeretünk.

  VálaszTörlés
 75. Kedves Éva! Gratulálok a ehhez a bloghoz, és köszönöm az ötleteket, a mintákat. Várom a továbbiakat, és kívánok újra ugyanennyi látogatót. Ditke

  VálaszTörlés
 76. Congratulations! You are a talented artist and very generous person, your patterns are always accurate and beautiful. It 's always a pleasure to visit your blog. Thanks for everything!

  VálaszTörlés
 77. Herzlichen Glückwunsch Ewa! Ich schau immer gerne bei Dir vorbei und habe schon manch schönes Schuckstück nach einer Anleitung von Dir gefädelt.
  Ich wünsche Dir weiter viel Erfolg.
  Lieben Gruß Regina

  VálaszTörlés
 78. Hola Ewa,
  Muchas Felicitaciones!!!!!!!!!!!! Eres una chica con mucho talento y tus trabajos son fantasticos!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 79. Ciao ewa, complimenti per i traguardi raggiunti e grazie per la generosità!!!
  Baci
  Elena

  VálaszTörlés
 80. Hola Ewa,
  muchas gracias por tus tutoriales y tu genrosidad, he aprendido mucho de ti, ¡¡¡¡¡felicidades!!!!!.
  Marián
  http://missbisuteria.blogspot.com
  mae465s@hotmail.com

  VálaszTörlés
 81. Kedves Éva!

  Gratulálok a sok látogatóhoz és követőhöz! Igazán megérdemled, a gyönyörű munkák és a rengeteg minta nem véletlenül vonzza a látogatókat! Sok gyöngyöt, időt és sikert kívánok a jövőben is!!!

  VálaszTörlés
 82. sei davvero molto generosa e i tuoi lavori molto belli.
  Complimenti per i traguardi raggiunti

  VálaszTörlés
 83. Complimenti per i traguardi tutti meritatissimi perchè sei molto brava e generosa

  VálaszTörlés
 84. Buon giorno Ewa, non ti conoscevo ma Lucia, mi ha indicato il tuo blog e sinceramente mi complimento con te per la tua bravura e generosità. Adesso avrò un nuovo blog in cui passare ad ammirare i bellissimi lavori,. Buona Domenica Rosita

  VálaszTörlés
 85. Gratulálok :) de nem túl meglepő :) Amennyi szép ékszert teszel közzé, illetve amennyi gyönyörű mintát ajándékozol nekünk :) Köszönet mindenért :) Mellesleg épp a rizo gyöngyös karkötődet fűzöm :)

  VálaszTörlés
 86. Wow! Congratulations! You really deserve it as your designs are beautiful and so inspiring!!
  Jillie

  VálaszTörlés
 87. Liebe Ewa ... ich gratuliere dir zu diesem Rekord. Ich wünsche Dir weiterhin so wunderbar kraetive Ideen und treue Leser. Bald schon wirst du die 2.000.000 geknackt haben.
  lovely - sunny greetings from bavarian - Peggy

  VálaszTörlés
 88. Congratulations Ewa, I play with you, I share on my blog and on my Facebook page. Kisses and have a nice day!

  VálaszTörlés
 89. evviva ! brava Ewa , gioco volentieri con voi, condivido sulla mia pagina Facebook , buona giornata

  VálaszTörlés
 90. Gratulálok Éva a szép kerek számhoz! Valamint a blogodhoz és a csodás munkáidhoz, köszönet a remek mintákért! Minden jót kívánok, sok puszi!

  VálaszTörlés
 91. Gratulálok Éva ezekhez a gyönyörű kerek számokhoz !!!
  Fantasztikus ember vagy !!!
  Nagyon sokat köszönhetek neked a sok sok segítséget biztatást és az igaz emberi közvetlenséget, kedvességet, figyelmet és az ajándékokat is !!!
  Köszönjük a sok gyönyörű alkotást a mintákat az inspirációkat !!!
  Isten segítsen Téged erőben, egészségben, szeretetben sok sok gyönyörűt alkoss és maradj mindig az aki most vagy !!!!!!
  Szeretettel ölel : Ildi

  VálaszTörlés
 92. Liebe Eva,du bist für mich einfach eine ganz große Künstlerin! ich liebe deinen Blog und vielen Dank für die vielen Anleitungen!Liebe Grüße aus Kärnten!

  VálaszTörlés
 93. Liebe Eva,
  Gratulation zu dieser beachtlichen Zahl♥.
  auch ich schaue immer wieder gerne auf Deinen Blog. Deine Ideen sind einfach super und sehr gut umzusetzen.
  Weiterhin viel Erfolg und gute Ideen für Dich!
  LG Rosi

  VálaszTörlés
 94. Gratulálok,és köszönet a sok szép mintáért.

  VálaszTörlés
 95. Sei una delle più generose e grandi artiste che io conosca. Traguardo meritato, sicuramente sempre più in crescita. Congratulazioni :-) :-) :-) :-)

  VálaszTörlés
 96. Wow, congrats for the followers and thank you. You are very generous and a big inspiration for me. I love your patterns.

  VálaszTörlés
 97. Congratulations Ewa!
  A thousand followers! Wow! I would jump for joy for a month! ^_____^
  Take this opportunity to tell you that I really admire your works and sometimes I used your tutorials.
  Thank you very much for your generosity.
  Nunzia

  VálaszTörlés
 98. Kedves Éva! Szerintem abszolút érthető, hogy ennyi követőd és látogatód van, hiszen csodálatos dolgokat szokzál alkotni! Még sok-sok követőt kívánok Neked és még annál is több ihletet és csodás alkotásokat! :)

  VálaszTörlés
 99. Hello Ewa, I love your work and your blog. Your creativity is awesome.
  Greetings from Germany.
  Doris

  VálaszTörlés
 100. Én köszönöm neked a sok mintát, amikből mindig tudtam válogatni,ha éppen kifogytam az ötletekből. És persze a rengeteg biztató bejegyzést is :-)

  VálaszTörlés
 101. Complimenti Ewa, sei un mito!!!!

  Grazie per la tua generosità,

  Laura

  VálaszTörlés
 102. Kedves Éva!
  Szívből gratulálok a blogodhoz, a munkáidhoz, köszönni pedig én köszönöm a mintákat és a sok szépséget amit, mindig megmutatsz:)

  VálaszTörlés
 103. Congratulations on the wonderful achievement Ewa, your creations are beautiful and you are also generous enough to share your patterns with your followers., A kiss

  VálaszTörlés
 104. Éva szívből gratulálok ezekhez a csodás számokhoz! Igazán kiérdemelted. Köszönöm neked a sok szép mintát és a sok sok szépséget amiben napról napra gyönyörködhetünk!

  VálaszTörlés
 105. Gratulálok ehhez a szép eredményhez, ami nem véletlen úgy gondolom, és köszönöm én is az önzetlen segítségedet, hogy megosztod kreatív "agymenéseidet" velünk. Nagyon szeretem őket. :)

  VálaszTörlés
 106. Köszönök Éva mindent én is, a mintákat, a kedvességed, a segítőkészséged és hogy vagy nekünk!

  VálaszTörlés
 107. Gratulálok ezekhez a szép számokhoz, és köszönöm a sok szebbnél-szebb mintát!

  VálaszTörlés
 108. Gratulalok Eva, gyonyoruek a munkaid, ontod a sok mintat, amelyeket nagy szeretettel osztasz meg nekunk. Koszonet mindenert.

  VálaszTörlés
 109. Hi Ewa, I'm happy for your achievement. Congrats! Thank you for your patterns and thank you for the chance to participate in your game. Kiss

  VálaszTörlés
 110. Thank you for such sn inspiring, creative blog.
  I love visiting wirh my morning coffee :-)
  Congratulations

  VálaszTörlés
 111. Congratulazioni per il traguardo raggiunto!!!
  Sei bravissima e le visite sono tutte meritate :)

  Sara

  VálaszTörlés
 112. Gratulálok! A számok magukért beszélnek! Öröm nézegetni a munkáidat! Köszönet a sok-sok mintáért!

  VálaszTörlés
 113. Bravissima e tutto cio' è meritatissimo!!!! :-)

  VálaszTörlés
 114. Kedves Éva! Tényleg gyönyörűek és főleg valósak a számok, úgyhogy nagy gratula neked. Nem utolsósorban magáért beszél az is, hogy egy-két nap alatt ez már a 115. bejegyzés - ez is szép szám. És akkor még a mintáid számáról nem is beszéltünk! Üdv. Adrienn

  VálaszTörlés
 115. Gyönyörű számok, melyekhez gratulálok, és kívánom duplázódjanak meg minél előbb!! :))

  VálaszTörlés
 116. Gratulálok ezekhez az impresszív számokhoz! Mindent elmondanak a sikeredről! Gratulálok! Üdv. Gabi

  VálaszTörlés
 117. grazie Eva, sei bravissima e molto generosa con la condivisione dei tuoi schemi.
  complimenti
  Silvia Crostolo Gualtieri

  VálaszTörlés
 118. Gratulálok, Évi! Nem véletlen, hogy ennyien kíváncsiak Rád!

  VálaszTörlés
 119. Enhorabuena Eva ... pocas visitas me parecen teniendo en cuenta tu creatividad y tu gran generosidad!!!
  Un abrazo grande!!!
  Carmen (Lyra)

  VálaszTörlés
 120. Congratulazioni per il traguardo raggiunto. Se possibile, vorrei partecipare al tuo giveaway.
  Anastasia
  (http://bastaunfilopersognare.blogspot.it/)

  VálaszTörlés
 121. Gratulálok az elért sikereidhez, és köszönöm a sok-sok mintát amit megosztasz velünk. Nagyon sok ihletet kívánok Neked, hogy továbbra is gyönyörködhessünk a munkáidban.
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
 122. Complimenti per il traguardo raggiunto e per la tua bravura!!

  Grazie per la tua generosità nel condividere i tuoi schemi!!!

  Daniela Finetti
  daniela_finetti@fastwebnet.it

  VálaszTörlés
 123. Gratulálok Éva ezekhez a nagy számokhoz, beleértve ezt a topikot is!
  Szombaton, amikor itt jártam még csak 56 beírás volt, igaz néhány óra alatt! Ez a siker a munkáidnak és az önzetlenségednek is szól.
  Köszönet a mindennapi szépségekért és a barátságodért!

  VálaszTörlés
 124. Complimenti Ewa per tutto!! Sei davvero una persona generosa!

  VálaszTörlés
 125. Gratulálok a gyönyörű számokhoz!
  De ezek csak azt mutatják, hogy milyen gyönyörűek a munkáid!
  Természetesen én is szívesen játszom :)

  VálaszTörlés
 126. Ez igen, nem semmi szám :) Szívesen játszok én is és gratulálok a gyönyörű munkáidhoz!

  VálaszTörlés
 127. Gratulálok! CSodálatosak a munkáid, nem véletlenek ezek a számok!
  És köszönet a játékért és azért a sok segítségért, mintáért! :)

  VálaszTörlés
 128. Sok-sok ezer további figyelő szempárt kívánok neked, nekünk pedig sok-sok inspirációt tőled! :)

  VálaszTörlés
 129. Kedves Éva!
  Gratulálok a szépséges ékszereidhez, a számok magukért beszélnek!
  Köszönöm a rengeteg fantasztikus mintát!
  Kívánok sok sikert, boldogságot, örömet, az élet minden területén!
  És köszi a játékot is :)

  VálaszTörlés
 130. Liebe Ewa

  Herzlichen Glueckwunsch zu 1000 Lesern und zu 1000000 Klicks.
  Wow.

  Ich liebe deinen Blog,er ist wahnsinnig inspirierend.

  Alles Liebe Angela

  VálaszTörlés
 131. Gratulálok, és további sok-sok-sok sikert kívánok!! :-))

  VálaszTörlés
 132. Köszönettel Mi tartozunk Neked a sok-sok gyönyörűségért amit készítesz és a mintákért amit megosztasz! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 133. Congratulations Ewa! This goal must be celebrated by all of us.
  Thanks to your patterns I created beautiful jewelry that I wouldn't be able to even think about!

  Congratulations again and may this only be the first million of many more.

  VálaszTörlés
 134. Gratulálok a csodálatos ékszereidhez és csak köszönettel tartozom az önzetlenségedért. További nagyon sok sikert kívánok.

  VálaszTörlés
 135. Kedves Éva!
  Csatlakozom az előttem szólókhoz, köszönök mindent!
  Köszi a lehetőséget is, hogy játékra invitálsz:D
  Szép napot és további csodás ékszereket kívánok!
  Anita

  VálaszTörlés
 136. Gratulálok ezekhez a szép számokhoz.
  Nagyon szeretek nálad nézelődni! Gyönyörűek a munkáid! Köszönet a sok szép mintáért.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...