Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2013. július 3., szerda

Rullabola karkötő-2 / Rullabola bracelet-2

6 megjegyzés:

 1. Mindkét karkötő fantasztikusan néz ki, bár nekem az első a kedvencem :)
  A mintát nagyon köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Az előzőhöz hasonlóan, ő is nagyon elegáns, és gyönyörű! Választani pedig nem tudok, mindig az tetszik, amelyiket nézem :)))) Mindkettő szuper szép!

  VálaszTörlés
 3. De szép karkötő megint! Nehéz a választás, talán a "2-es" lesz a kedvenc, de végre van már rulla gyöngyöm, uh EWA minták projekt végre indulhat! Köszönöm a mintákat!

  VálaszTörlés
 4. Ez is nagyon jó, de nekem az első jobban tetszik!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...