Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2013. július 12., péntek

Lea szett / Lea set



Shell caboson

15 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik, gyönyörű...és az kedvenc színeimmel készült!

  VálaszTörlés
 2. Minden alkotásodnál újra és újra elvarázsol a minta szépsége mellett a színek fantasztikus összhangja! Most is!:))

  VálaszTörlés
 3. Wonderful Ewa, I love this set!!!!!!

  VálaszTörlés
 4. Szerintem ez a minta minden színben tökéletes....ez a színösszeállítás is csodálatos!

  VálaszTörlés
 5. Csodálatos, a színei a formája is tökéletes!

  VálaszTörlés
 6. Csak néhány napra tűnök el, és megint mennyi szépséggel halmozol el minket! Ez is gyönyörűséges!!
  Most nézem, hogy mindjárt 1 éves az unokád! (Atyám, hogy hogy telik az idő!!) Előre is Isten éltesse a kis Tündérborsót!!!

  VálaszTörlés
 7. Már nem is tudom, milyen dicsérő jelzőket írhatnék, hiszen,ha azt írom, hogy gyönyörű, az már itt kevés! De csodaszép, gyönyörű és még sorolhatnám:)

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörűszép színek, fantasztikus szett!!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...