Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2011. november 3., csütörtök

Figyelem! /Attention!

Lányok szeretném ha segítenénk,erre az oldalra kattintva Lépjünk hogy járhasson! találni fogtok majd jó pár ékszert amit Én készítettem és felajánlottam hogy segítsünk,remélem minél többen jöttök Ti is hogy gazdára találjanak a felajánlások! Nagyon KÖSZÖNÖM!
Hi Gils,
I'd like to ask for your help, if you click on Let's make a step in order he can go!...this page you will find a few jewels made by myself and the countervalue should be transferred for a special count.
The aim is to finance the care of an ill child.
I rekon with your help!
Thank you!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...