Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2011. november 25., péntek

Mallorca


11 megjegyzés:

 1. Nagyon szép képek! Jó nézegetni őket ebben a hidegben és elrepülni velük - ha csak gondolatban is - Mallorcára! :-))

  VálaszTörlés
 2. Tudom, hogy munka...de azért irigyellek.....a képek gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon klassz volt egy kicsit gondolatban a tengerparton, napsütésben, meleg homokban élvezni a nyarat - ebben a sötét télben. Köszi! Gyönyörűek a fotóid!

  VálaszTörlés
 4. Nem ér ilyen szépségekkel bombázni az embert! Milyen jó is lenne most egy zsákból elővenni a nyáron eltett meleget. Kedvenc az utolsó előtti nyugágyas kép!

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű képek. Olyan jó lenne kicsit a télből a nyárba menni. :-) De sajnos csak az álmodozás marad ezekkel a csodás képekkel. :-D

  VálaszTörlés
 6. Imádom a nyarat! Andalítón csónakázni. Köszönöm, a képek láttán ott éreztem magam. Szuper fotók!

  VálaszTörlés
 7. Olyan csodásak a képeid is ,mint az ékszereid, annyira jó nézegetni ezeket a szép fotókat.

  VálaszTörlés
 8. Amikor ilyen képeket nézegetek,mindig elgondolkodom,hogy milyen jó lenne ott élni. Utálom, a hideget,a sötétet,a ködös,nyálkás időt.
  Mennyivel könnyebb ott,ahol soha nincs tél.
  Köszönöm ezeket a szívet melengető képeket!:-)

  VálaszTörlés
 9. Kedves Éva!
  Nagyon szépek a képek!

  VálaszTörlés
 10. Que lindas fotos!!!! reconfortantes totales....saludos.

  VálaszTörlés
 11. Tudom, hogy a hajó a vízen van, mégis, mintha lebegne! A kedvenc képem az lett!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...